Verkiezingen, dl7

MetroindeBijlmer

feestje kraaiennestEmile Jaensch suggereert graag dat hij samen met de deelraad Kleiburg van de sloop gered heeft, maar dat is helaas niet waar. Er zijn vele partijen mee bezig geweest, zoals het BijlmerMuseum, die voor zijn reddingspoging de Piet Kranenbergring ontving, en bijvoorbeeld toenmalig PvdA-bestuurder Els Verdonk. Rochdale was ongeveer de enige die de flat wilde slopen. Maar toen eenmaal de Rochdale-directeur voor Zuidoost op zeker moment, na een intikkertje van Jaensch via Patrick Meershoek (het Parool) , uitsprak dat de flat wat hem betreft voor 1 euro verkocht kon worden, ja toen bleek opeens dat er wel 50 niet-commerciële en commerciële partijen bereid waren de flat een nieuwe toekomst te geven. Het werd uiteindelijk de Klusflat naar een idee van Hollands Licht, Kondor Wessels en nog wat consortium-leden.

Emile is terecht zeer verguld met de Klusflat, zoals hij in een verkiezingsverhaal op zijn website neer tikt, want niet…

View original post 599 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: